Kijk juf, dat is mijn zwembad!

 

In de groepen drie zijn we na de Kerstvakantie weer volop aan het werk. Maar toch is er iets veranderd voor de kinderen in de groepen van juf Judith en juf Eleonora. Zij gaan elke week naar het zwembad!

Dit jaar word er niet zoals vorig jaar gedurende het hele schooljaar een half uurtje gezwommen, maar gedurende een half jaar drie kwartier. De kinderen uit deze groepen vinden het erg leuk en zijn erg enthousiast. “Kijk juf, dat is mijn zwembad” is een veel gehoorde kreet, en natuurlijk is het een leuk begin van de zwemles als de zwemjuf met badjas per ongeluk in het water valt. (Helaas, geen foto!)

De groepen van juf Froukje, juf Ute en juf Ilonka zijn dus al weer klaar met schoolzwemmen. Deze drie groepen zijn vanaf augustus elke maandagmiddag naar het zwembad geweest en het is dan ook begrijpelijk, dat de kinderen het wel jammer vinden dat dit schoolvak voorbij is. Ook al werd je soms wel eens moe, het was toch wel heel gezellig en leuk. Zo vond Robin het gaaf om van de hoge duikplank te springen, vond Roel het estafettezwemmen leuk en dook Courtney graag onder water door het gat. Dit vonden anderen soms wel een beetje eng. Victor ging voor het eerst in het diepe en Michael weet nog goed dat hij van de glijbaan mocht. Ook werd er gezwommen met kleren aan. Hoe dat er uit ziet en wat koffie met zwemmen te maken heeft, kunt u zien op de foto’s.

Juf Judith en juf Ilonka bedankt voor de foto’s en het verhaal over dit leuke, maar wel natte, vak.

meester Freddie

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006