KIKkuh, zeg

Ja, de groepen 5a en 5b hebben de wereld eens met andere ogen bekeken en zichzelf een ‘face-lift’ gegeven. We zijn aan de slag gegaan en hebben feestbrillen gemaakt, die zo mooi waren, dat we ze allemaal in de KIK-kast hebben gelegd. Het maken zorgde voor veel lol en uiteraard leverde dat ook mooie foto’s op.

De KIK-kast is op 821 een begrip en bij binnenkomst een niet te missen ‘etalage’ met daarin werk van allerlei groepen. En of KIK nu Kunst In Kast, Kijk In Kast of Kijk In Kunst betekent, Kunst met een hoofdletter is het zeker.

Onze groepen zijn bezig geweest met het maken van brillen, en daarbij goed kijkend naar welke kleuren we gingen gebruiken. Vol enthousiasme zijn we met het papier aan de slag gegaan. Donkere kleuren voor een dreigende of stoere bril, warme kleuren voor een meer feestelijke kijk. En hoewel het best moeilijk was om niet de bril steeds op te zetten, zijn ze goed gelukt. Kijk maar eens naar de foto’s, gemaakt in de groepen van juf Petra/juf Tijmine en meester Freddie/meester Enrico. Echt Kikkuh!!!

Juf Tijmine
Meester Freddie

Klik HIER voor de foto’s uit de groep van juf Petra/juf Tijmine
Klik HIER voor de foto’s uit de groep van meester Freddie/meester Enrico

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007