Vrolijke noten

 

Vandaag werd Koningin Beatrix 69 jaar. Ze vierde het met haar zeven kleinkinderen, maar niet in Dordrecht. Helaas had ze geen tijd om te kijken naar onze jaarlijkse lampionnenoptocht. Jammer, want het was weer een mooi gezicht.

Ongeveer 350 mensen liepen met een lampion door de wijk. Helemaal droog was het niet … Twee echte muziekkorpsen, De Quiz-nix en de Klanketappers, zorgden gezamenlijk voor heel wat vrolijke noten. Onze eigen juf Joyce blies de trompet.

Maar ook kinderen uit de bovenbouw lieten zich horen. Ze stonden regelmatig langs de kant heel hard te juichen : LEVE de koningin ! Hoera! Hoera! Hoera ! De kinderen die meeliepen met een lampion hadden het daarvoor te druk. Zij moesten goed opletten of hun lampion niet wegwaaide.


Gelukkig was daar na een uurtje lopen de overheerlijke oliebol. En de lampionnen die nog heel waren ? Die kunnen de kast weer in en volgend jaar, 31 januari 2008 mogen ze weer meedoen ! Leve de koningin. Hoera !

Met dank aan alle ouders van de OR, mw. Reemer van de oliebollenkraam, mw. Thiele de fotografe en natuurlijk onze reporter ter plekke, juf Jos.

Klik HIER voor de foto’s van de lampionnenoptocht.

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007