Overval op locatie 821

De vrijdagmiddagen zijn op school vaak de leukste middagen, omdat er leuke dingen worden gedaan en je weet dat het weekend voor de deur staat. Zowel de leerlingen als de leerkrachten beleven die middagen als plezierig en heel ontspannend. Die ontspanning kan helemaal omslaan als er tegen het einde van de middag op je deur wordt geklopt en er blijkt een televisieploeg uit Hilversum speciaal voor jou naar school te zijn gekomen. Het overkwam onze nog vrijgezelle meester Micha.

De televisieploeg van het EO-programma “Love Match” was getipt door enkele leerlingen dat hun meester uitermate geschikt was voor het betreffende programma. Na wat voorbereidingen achter de schermen was het dan die bewuste vrijdag zover en werd de groep en meester Micha compleet verrast door de overval.

De week vóór dit gebeuren had meester Micha juist met zijn groep afgesproken om op vrijdag 17 november de zgn. “rare harendag” te houden. Dat houdt in dat de kinderen en ook de meester op die dag naar school mogen komen met “rare” haren. Laat die dag nu precies de dag zijn dat de cameraploeg naar school zou komen…… Als goede collega’s hebben we natuurlijk niets gezegd en zal meester Micha met prachtige gouden haren in geheel Nederland zijn te aanschouwen!

Daar de televisieploeg met presentator Herman al in andere groepen naar meester Micha had gezocht, was de hele school meteen in rep en roer. In een wit trouwpak en met een grote bos rode rozen in zijn handen vertelde de presentator aan de zeer verbouwereerde meester Micha dat de kinderen uit zijn groep hem graag aan een vriendin wilde helpen. Nadat de meester had aangegeven dat hij wel mee wilde werken aan het programma werden er meteen enkele promospots opgenomen. Over enkele weken zal de complete groep naar Hilversum afreizen voor de opnames van het betreffende programma. Uiteraard zullen we in de nieuwsbrief aangeven wanneer de uitzending met meester Micha wordt uitgezonden.

meester Jan

Klik HIER voor de foto’s van deze bijzondere middag

 

Een nagekomen bericht:

Inmiddels staat meester Micha samen met nog 11 andere vrijgezelle juffen en meesters op de website van de EO.

Klik HIER voor de website van Lovematch van de EO.

Vanaf komende zaterdag zullen er regelmatig oproepen komen van de vrijgezelle leerkrachten. De eerste oproep van meester Micha was te zien op zaterdag 25 november om 11.00 u op Nederland 3 in het programma "Z@pp".

De uitzending woirdt herhaald op Z@pp op 3 december om 12:15 hr
en op 16 december om 17:40 hr.

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007