De spanning stijgt

Zal er nu wel of geen dropping zijn? Zal ik het eten wel of niet allemaal lusten? Is het in een bos ’s avonds echt heel erg donker? Snurkt één van mijn klasgenoten nu wel of niet en zullen alle spelletjes die we tijdens het schoolkamp gaan spelen gaaf zijn? We hebben allemaal veel vragen en die kunnen binnenkort door alle leerlingen uit de 4 groepen 8 worden beantwoord als zij 3 dagen op schoolkamp gaan.

Het jaarlijkse schoolkamp voor de leerlingen van de 4 groepen 8 zit er weer aan te komen. Daar we dit jaar, van woensdag 20 september t/m vrijdag 22 september, voor het eerst met meer dan 100 kinderen op pad gaan, hebben we afscheid moeten nemen van het oude te kleine kampgebouw in Loon op Zand. In Esbeek, nabij Hilvarenbeek, hebben we een zeer mooi verblijf gevonden, waar we komende jaren nog vaak gebruik van hopen te maken. In kampeerboerderij de Kievit hebben we naast voldoende slaapplaatsen een accommodatie gevonden die midden in de bossen ligt, een eigen voetbalveld heeft en bovendien een eigen stuk bos heeft. Dit laatste is vooral belangrijk voor de vele activiteiten die we hebben gepland. De kampleiding is al diverse avonden bij elkaar geweest en het schoolkamp belooft weer een geweldig spektakel te worden.

Op www.dekievit.info is informatie te vinden over kampeerboerdeij De Kievit.

Gelukkig hoeven de achterblijvers niet 3 dagen van informatie verstoken te blijven. Het is de bedoeling dat (als de techniek ons niet in de steek laat!) er dagelijks om 21.00 uur ’s avonds een update komt op de website, want het thuisfront wil natuurlijk graag mee genieten!

meester Jan

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007