Johan Friso succesrijk bij het schoolvoetbal

 

….. stond er op vrijdag 6 april in de Stem van het Weekend. En dat was nog maar het begin.

Op de eerste woensdag van het schoolvoetbal wonnen drie teams van de JFS bij DFC de beker voor de 1 e plaats. Hier werd gestreden door de jongens van groep 5 en 6. Een week later was het weer prijs. Een van de vier andere teams in deze categorie behaalde eveneens de eerste plaats. Ook in de andere leeftijdscategorieën werden successen gevierd. Zo werden team 2 bij de jongens groep 3/4 en team 1 bij de jongens 7/8 ook eerste in hun poule. Voor het laatstgenoemde team betekent dit dat ze in de finaleronde moesten aantreden op woensdag 25 april bij Reeland. Helaas worden er alleen bij de groepen 7 en 8 finales gespeeld.

In totaal hebben er 26 teams van de JFS meegedaan. Alle teams stonden onder begeleiding van een of twee leiders. Alle leiders, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. Dankzij jullie hebben de kinderen met veel plezier kunnen voetballen. Gelukkig zat het weer dit jaar ook reuze mee.

Hans Leys

P.S. Door camerapech zijn er dit jaar helaas minder teams op de foto genomen dan in de jaren hiervoor. Volgend jaar meer geluk!

Klik HIER voor foto’s.

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007