Weer of geen weer

 

Dat wij op de Johan Friso fantastische sportdagen hebben, was al bekend, maar dat ze ook zo leuk zijn als het regent, dat wisten we nog niet! Daar zijn we dit jaar met de groepen van de bovenbouw achter gekomen. Gelukkig konden die flinke regenbuien de pret niet drukken en is de sportdag gewoon doorgegaan, maar dan binnen….

De juffen en meesters van de organisatie voelden al nattigheid…. het zat er dik in dat we niet buiten konden sporten. Rond een uur of 7 is er dan ook besloten dat we in de grote hal zouden gaan sporten. Rond half 8 druppelden de andere juffen en meesters binnen en kon het klaarzetten beginnen. Ondanks dat de sportdag naar binnen verplaatst was konden we, tot ieders verbazing, nog aardig wat spellen klaarzetten.

Rond kwart over 8 kwamen de eerste kinderen binnen en rond half 9 was bijna iedereen aanwezig, opgelucht dat de sportdag gewoon doorging en klaar om te beginnen! De sportdag werd gezamenlijk geopend met ‘jumpstyle’. Iedereen beneden in de zaal en 3 jongens op het balkon om de rest te laten zien hoe het moet. Na deze sportieve opening konden we aan de slag. Dankzij een heleboel geweldige moeders, vaders, zussen enz. wisten de groepjes precies waar ze naartoe moesten en liep alles op rolletjes.

Dat we de sportiefste school van Dordrecht zijn, was vandaag wederom te zien.

Korfbal, tweelingvoetbal, lijnbal en rugzakrace zijn een paar van de vele spellen die er gespeeld werden. Rond kwart over twaalf was de sportdag afgelopen. We kunnen wel zeggen dat het een zeer geslaagde dag was. Weer of geen weer, de Johan Frisoschool heeft ook dit jaar weer genoten van de sportdag!

Alle enthousiaste ouders die meegeholpen hebben: ontzettend bedankt voor jullie hulp, zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

Juf Mandy

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007 Terug naar Reportages schooljaar 2006 - 2007