Geschiedenis 2001-2002

Het was weer zo ver: we waren opnieuw uit ons jasje gegroeid. Op locatie 821 werden daarom 4 lokalen aan het bestaande gebouw gebouwd. Eén lokaal werd tijdelijk gebruikt door peuterspeelzaal “De Groentjes”. Na de kerstvakantie verhuisden 2 groepen 4 van locatie 196 naar locatie 821.

De uitbreiding had wel gevolgen voor het speelplein. Aanvankelijk verdween er een stuk, maar later kregen we er iets heel moois voor terug: een speelplein met een heus kunstwerk.
Onder leiding van kunstenaar Albert Kramer werden er honderden visjes gemaakt, die met elkaar 3 kleurige vissen vormden.


V
oor kleur zorgde dit schooljaar zeker het landenproject. Op beide locaties lieten de kinderen in een prachtige tentoonstelling zien waaraan ze tijdens het landenproject hadden gewerkt.

Ook de denksporters kwamen goed aan hun trekken. Op diverse toernooien werd er goed gepresteerd. Eén toernooi werd op onze school gehouden ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de Vereniging een School met de Bijbel.

Speciaal bezoek was er nog voor de groep van juf Alinde. Kinderen en juf werden geïnterviewd door mensen van Radio 1 over het onderwerp “integratie van de computer in het basisonderwijs”. Op de stoep stond een reportagewagen van de NOS en in haar klas leek het wel een heuse studio.


Klik HIER voor meer foto's.

Terug naar Geschiedenis van de CBS Johan Friso. Terug naar Geschiedenis van de CBS Johan Friso.