22 april 2024

Koningsspelen

Koningsspelen en Sponsorloop - vrijdagmorgen 26 april

De groepen 1 t/m 3

Deze groepen starten om 8.30 uur in de klas. Het is natuurlijk extra feestelijk als de kinderen deze morgen met de kleuren oranje of rood/wit/blauw in hun kleding naar school komen. Zij openen de ochtend in de klas met het lied ‘Daba Die Daba Daa’ (van Kinderen voor Kinderen) op het digibord. De kinderen gaan dan volgens onderstaand schema de sponsorloop houden op het schoolplein. Voor iedere groep staat er een klein kwartiertje ingeroosterd om rondjes te lopen. Ze gaan daarna weer terug naar de klas. Wilt u ze een bidon of beker meegeven, zodat ze na afloop water kunnen drinken? Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om de kinderen bij de sponsorloop aan te komen moedigen.                                                                                                                Verdeeld over de morgen gaan de kinderen óók nog naar de speeltuin Stadspolders! Daar krijgen ze een zakje chips en limonade. Uw kind hoeft dus zelf geen eten en drinken mee te nemen, alleen een beker of bidon voor het water op school. Om 12.00 uur zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 3 uit.

SCHEMA SPONSORLOOP GROEPEN 1 t/m 3
8.45 - 9.00 uur Groep 1-2-D
9.00 - 9.15 uur Groep 1-2 B
9.15 - 9.30 uur Groep 1-2 C
11.00 - 11.15 uur Groep 1-2 A
11.15 - 11.30 uur Groep 2-3
11.30 - 11.45 uur Groep 3 (ook van 3-4)

De groepen 4 t/m 8

Deze groepen starten om 8.45 uur bij het Sportpark Reeweg. Ouders/verzorgers die zich hebben opgegeven als begeleider krijgen dinsdag 23 april de verdere informatie over deze ochtend. Ook de kinderen krijgen die dag te horen in welk team ze zitten en wanneer hun sponsorloop is. Wilt u uw kind een bidon of beker meegeven, zodat ze na afloop water kunnen drinken?

We zijn heel blij dat al zoveel mensen zich hebben opgegeven om te helpen. In een aantal groepen komen we nog wel wat ouders tekort. De betreffende leerkrachten zullen dat via Parro communiceren.

Ook op Sportpark Reeweg zijn alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, enz. uitgenodigd om te komen kijken naar de sportieve acties van de kinderen.

Rond 12.20 uur maken we de opbrengst van het Spaardoel ’Stichting Jarige Job’ bekend. We hopen op een mooie opbrengst. Om 12.30 uur zijn de activiteiten afgelopen en start de meivakantie!

We kijken uit naar een gezellige, sportieve, feestelijke dag.